Милионерската фамилия Халваджиян винаги се е славела с липсата на всякаква суетност.

...
Милионерската фамилия Халваджиян винаги се е славела с липсата на всякаква суетност.
Коментари Харесай

Кремена Халваджиян плаши с опънато лице

Милионерската фамилия Халваджиян винаги се е славела с неналичието на всякаква суетливост. Макар да има милиони в банковите сметки, Маги Халваджиян никога не се изхвърлял с маркови облекла и първокласни коли. Дори в противен случай – постоянно неглижира външния си тип. Същото се отнася за сина му Бедрос и снаха му Алекс.

В рецесия на междинната възраст обаче явно е влезнала брачната половинка на Магърдич – Кремена Халваджиян, която е замязяла на порцеланова кукла след серия от пластики.

Близки до семейството разкриват, че стилистката от няколко години насам се е вманиачила по външния си тип и не можела да се помири с възрастта си.



Кремена се подложила на лифтинг на лицето, който е толкоз фрапантен и неблаговиден, че веждите ѝ са стигнали до челото. Заради изпъването на бръчките усмивката на Кремена е като вкаменена, постоянно се виждат и оттоци към очите. „ Дори 33-годишният ѝ наследник Бебо има повече бръчки на лицето от нея “, разясняват в мрежата.

Залитанията на стилистката по пластичната хирургия са много странни, имайки поради, че двамата с мъжа ѝ постоянно са странили от светската суетност. Самият Магърдич не един път е казвал, че се е влюбил в хипарския темперамент на жена си. Хипи стилът обаче няма нищо общо с напомпаните устни и изпънатите бръчки! 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР